Ledige stillinger

Lærer i matematikk og naturfag

Ved St. Sunniva skole har vi ledig stilling som lærer i matematikk og naturfag med tiltredelse snarest. Stillingen er et vikariat med mulighet for forlengelse. Vi søker etter medarbeidere med godkjent kompetanse for tilsetting i grunnskolen, samt formell utdanning i undervisningsfagene naturfag og matematikk.

Vi ønsker oss faglig sterke og tydelige klasseledere med naturlig autoritet i klasserommet. Du har høye ambisjoner på vegne av elevene, og er en selvstendig, løsningsorientert, trygg, ansvarsbevisst og målrettet lærer. Du har godt humør, trives med barn og ungdom og har gode formidlingsevner. Du må kunne samarbeide med ledelse og kollegaer, samt bidra til å skape et godt arbeidsmiljø. Du må være lojal mot skolens mål og verdier. Erfaring som lærer og personlig egnethet blir tillagt avgjørende vekt. God muntlig og skriftlig framstillingsevne, samt god digital kompetanse er en forutsetning.

St. Sunniva legger vekt på mangfold på arbeidsplassen og oppfordrer kvalifiserte kandidater til å søke uavhengig av kjønn, nasjonal eller etnisk bakgrunn. Vi oppfordrer spesielt menn til å søke.

Alle skolens ansatte må aktivt slutte opp om skolens verdigrunnlag slik det bl.a. fremkommer i den generelle del av læreplanen for de katolske skolene. Aktive katolikker oppfordres spesielt til å kontakte skolen for mulig stilling nå eller ved en senere anledning.

Vi tilbyr en arbeidsplass bygget på et solid fundament og lange tradisjoner. Du vil bli en del av et høyt faglig miljø med gode strukturer, en godt organisert skole, samt et positivt, raust, stabilt og samarbeidsvillig kollegium. Lønn og arbeidsvilkår er i samsvar med gjeldende lover, forskrifter og avtaler.

Aktuelle søkere vil bli kalt inn til intervju. Attester og vitnemål må tas med til et eventuelt intervju. Ved tilsetting må gyldig politiattest fremlegges.

Spørsmål om stillingen kan rettes til rektor Helene Hatle på tlf. 23 29 25 29/48 00 73 54.

Søknad med CV sendes St. Sunniva skole, Akersveien 4, 0177 Oslo, eller på mail til rektor@stsunniva.no snarest.